Специјална награда

СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА СМАРТ ПРОДУКЦИЈЕ

Са великим задовољством вас обавештавамо да су фестивал „Дани Данила Лазовића“ и Смарт медија продукција из Београда направили сарадњу. Као резултат те сарадње, од ове године се додељује Специјална награда Смарт продукције која ће неком од студената, односно такмичара, донети прилику да буде ангажован у постојећим или будућим телевизијским пројектима ове продуцентске куће.

Захваљујемо се Смарт медија продукцији и Светлани Дрињаковић, као власнику и директору. Одлуку о добитнику награде донеће жири Смарт медија продукције.

О Смарт медија продукцији:
Смарт медија продукција основана је 2008. године у Београду. Састављена је од професионалаца са вишедеценијским искуством у прављењу висококвалитетних тв формата, од играних серија, преко забавног програма и квизова, до дечјих програма. Пројкети: тв серија „Од јутра до сутра“; тв серија „Коло среће“; тв серија „Истине и лажи“; тв серија „Тате“; тв серија „Игра судбине“; квиз „100 људи 100 ћуди“; забавно хумористички тв шоу „Ко је код Које?“; тв шоу за децу „Лагалица“…

 

Пропозиције за доделу Специјалне награде Смарт продукције на фестивалу „Дани Данила Лазовића“:
- Специјална награда Смарт продукције установљена је кроз сарадњу Смарт медија продукције и фестивала „Дани Данила Лазовића“
- Награда се додељује за једног студента или студенткињу, односно такмичара, који учествује у надметању у говорењу поезије на фестивалу
- Жири Смарт медија продукције одређује Смарт медија продукција, као и његов састав и број чланова. Продукција може задржати право да делегира и представника који врши функцију жирија.
- Одлука жирија Смарт продукције је аутономна и не мора се поклапати са одлуком стручног жирија фестивала.
- Награда се састоји из статуете и ангажмана студента или студенткиње глуме (такмичара) у постојећем или будућем телевизијском пројекту Смарт медија продукције, а у обиму и према потребама истоимене продукције.
- Специјалну награду уручује власник и директор Смарт медија продукције, лице које делегира власник или треће лице овлашћено од стране продукције.

 

 

 

 

 

 

 

 

JoomShaper