Мина Ненадовић

Факултет драмских уметности, Београд, Србија

Говориће песму “Наша тајна”, Десанке Максимовић

Биографија:

Мина Ненадовић је родјена 01.06.1999. године. Завршила је средњу балетску школу “Лујо Давичо”, одсек класичан балет. Студенткиња је треће године глуме на Факултету драмских уметности у класи професора Срдјана Ј. Карановића.

У позоришту Бошко Буха играла је у представама: “Киша” у режији Даријана Михајловића; “Мајстори, мајстори” у режији Милана Караџића; “Петар Пан” у режији Милана Карадзића и “Флорентински шешир” у режији Даријана Михајловића.
Играла је у балетској представи “Бановић Страхиња” у режији Небојше Громилића. Тренутно је стипендисткиња Београдског драмског позоришта.
Играла је у филмовима: “Ми нисмо анђели 3”, Срђана Драгојевића, “Гласови” Александра Николића, “Ма није он такав” Мирослава Петковића и “Стадо” у Никола Које.

На телевизији је играла у серијама: “Јелена” у режији Дејана Зечевића, “Форе и Фазони” у режији Љубивоја Ршумовића, “Мој рођак са села” у режији Марка Маринковића, “Жене са Дедиња” у режији Александра Јанковића, “Комшије” у режији Милана Караџића, “Жигосани у рекету” у режији Николе Ђуричка, “Црвени месец” у режији Романа Мајетића и “Време зла” у режији Ивана Живковића.

 

 

 

 

 

 

 

 

JoomShaper